Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър

Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър - E-Burgas.com

По искане Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Д.Г., обвинен в нанасяне на лека телесна повреда и закана за убийство, осъществени при условията на домашно насилие.

Той е обвинен за това, че е нанесъл лека телесна повреда на своята съпруга, удряйки я в лицето с ръце. Д.Г. е обвинен и за това, че се заканил с убийство на съпругата си, отново при условията на домашно насилие. Деянията са осъществени в Несебър.

Определението на Районен съд – Несебър подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.     

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
несебър побой домашно насилие
Коментари

Още от последните новини