Бургазлии ще могат да плащат глоби по електронен път

Бургазлии ще могат да плащат глоби по електронен път - E-Burgas.com

Глоби към общините Бургас, Велинград и Търговище ще може да се заплащат по електронен път от началото на януари 2021 г. Това ще бъде възможно чрез портала за достъп до електронни административни услуги на Държавна агенция "Електронно управление"- www.egov.bg.

В раздел "Данъци и такси за гражданите" - "Глоби по ФИШ, наказателни постановления" е достъпна услуга № 9000 - Заявление за заплащане на глоба по електронен път. За да се заплати ФИШ по електронен път е необходимо гражданите да имат профил в Системата за сигурно електронно връчване на ДАЕУ -https://edelivery.egov.bg/, където всеки, заявил услугата, ще получи съобщение за дължимото плащане към избраната община. Глобите се заплащат през системата за е-плащане на Държавна агенция "Електронно управление". 

Община Бургас също предоставя на своите граждани възможността да ползват широк спектър от електронни услуги, което спестява време и средства. Подробности за електронните услуги на администрацията ще откриете на адрес:  https://www.burgas.bg/bg/info/index/129 .

Свързани статии
Отново стотици актове съставиха горските в страната Шефът на НСИ: Глоби чакат всички, които пречат на преброяването 103 акта за незаконна дървесина съставиха за седмица горските у нас Недостиг на квалифицирани кадри по морето заради ниско заплащане Ангел Кунчев: Ще глобяваме ресторанти, ако отварят на 1 февруари Кметове в Бургаско с най-много глоби за нерегламентирани сметища КАТ събра над 100 милиона лева от глоби за година Не забравяйте да бутате колелото си на „Александровска“ и „Богориди“! 12 са глобени за седмица Над 20 велосипедисти отнесоха глоби в Бургас заради каране по „Александровска“ и „Богориди“ Глобите за неносене на маски падат в съда
Тагове
глоби актове електронен път плащане
Коментари

Още от последните новини