Бургас предлага виртуални разходки от всяка точка на света

Бургас предлага виртуални разходки от всяка точка на света - E-Burgas.com

Лято е и на хората им се пътува. Ние предлагаме на всички наши близки и далечни приятели една вълнуваща виртуална разходка по въздух и земя в www.vrburgas.com. Като за начало. После ви очакваме и на живо в Бургас.

В тази виртуална разходка ще откриете невероятни 360-градусови маршрути, които да ви отведат при Атанасовско езеро, през цялата Морска градина, до Фара и остров Света Анастасия. Можете да се разходите по емблематичния бургаски бул. "Богориди" и да се насладите на красивите архитектурни, туристически и културно-исторически обекти в града - експоцентър "Флора", Къщата на Духтев, Моста, Културен център "Морско казино", Грамофона, Фестивала на пясъчните фигури, Морска гара, Туристически комплекс "Акве калиде" и много други. Към всяка точка от виртуалния маршрут са добавени полезна информация и любопитни факти.

В www.vrburgas.com винаги е слънчево! Заповядайте в сайта или в мобилните версии за Android и iOS, с опция за VR.

Виртуалната разходка е достъпна и през Интегрираната градска платформа на Бургас smartburgas.eu, където ще откриете също видео стрийминг в реално време, информация за градския трафик, улиците в ремонт, местата за паркиране и спорт, синтезирани данни за нивото на водните басейни, чистотата на въздуха и водата, как и къде можете да изхвърляте разделно битови отпадъци, подходящо ли е времето за плаж, актуални новини и събития в града и друга полезна информация.

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
бургас смарт приложение
Коментари

Още от последните новини

Светът
Бургас предлага виртуални разходки от всяка точка на света - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Бургас предлага виртуални разходки от всяка точка на света - E-Burgas.com

Африка