Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми

Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми - E-Burgas.com

За първа година Ротаракт клуб – Бургас Пиргос организира благотворителна кампания под надслов “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Инициативата се осъществява с подкрепата на Фондация „Искам Бебе“, Община Бургас и „Бургасцвет 90 Танев“ ЕООД. Тя ще се проведе едновременно в 11 града на България и общо 20 Ротаракт клуба.

Младите ротарактори ще можете да откриете на 7 март - в часовете между 11.00 и 17.00, и на 8 март - в часовете между 11.00 и 13.00, на ул. “Александровска”, край Компаса. На посоченото място ще получите цвете при минимално дарение от 5 лв. Средствата ще бъдат събирани в специално запечатани за целта урни и дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне двойка, бореща се за своето щастие. Изборът ще бъде осъществен чрез жребий в присъствието на представители на участващите организации.

По официални данни проблемът с репродукцията засяга повече от 145 000 двойки в България. Ротаракт призовават за гласност пред обществото и отворена комуникация за деликатни теми като въпросната, които не са толкова често засягани.

Свързани статии
Безплатно измерване на кръвната захар за бургазлии Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) "Елха на доброто" отново ще зарадва децата в риск Несебър организира пролетна еко кампания Бургаско семейство дарява две инвитро процедури чрез кампанията „Пожелай си" Министерството на туризма ще спасява лятото с кампания (Видео) Мащабна АНТИСПИН кампания в навечерието на Свети Валентин Събират подаръци за деца в риск в Бургас Лекар и пациент от Бургас станаха герои в национална кампания за Сърдечната недостатъчност (Видео) 55 хиляди лева делят Бургас от център за деца с аутизъм
Тагове
инвитро репродуктивни проблеми кампания
Коментари

Още от последните новини