Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми

Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми - E-Burgas.com

За първа година Ротаракт клуб – Бургас Пиргос организира благотворителна кампания под надслов “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Инициативата се осъществява с подкрепата на Фондация „Искам Бебе“, Община Бургас и „Бургасцвет 90 Танев“ ЕООД. Тя ще се проведе едновременно в 11 града на България и общо 20 Ротаракт клуба.

Младите ротарактори ще можете да откриете на 7 март - в часовете между 11.00 и 17.00, и на 8 март - в часовете между 11.00 и 13.00, на ул. “Александровска”, край Компаса. На посоченото място ще получите цвете при минимално дарение от 5 лв. Средствата ще бъдат събирани в специално запечатани за целта урни и дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне двойка, бореща се за своето щастие. Изборът ще бъде осъществен чрез жребий в присъствието на представители на участващите организации.

По официални данни проблемът с репродукцията засяга повече от 145 000 двойки в България. Ротаракт призовават за гласност пред обществото и отворена комуникация за деликатни теми като въпросната, които не са толкова често засягани.

Свързани статии
Несебър организира пролетна еко кампания Бургаско семейство дарява две инвитро процедури чрез кампанията „Пожелай си" Министерството на туризма ще спасява лятото с кампания (Видео) Мащабна АНТИСПИН кампания в навечерието на Свети Валентин Събират подаръци за деца в риск в Бургас Лекар и пациент от Бургас станаха герои в национална кампания за Сърдечната недостатъчност (Видео) 55 хиляди лева делят Бургас от център за деца с аутизъм Без традиционното масово почистване на България тази година заради пандемията НХА стартира кандидатстудентската си кампания от 15 юни – изпитите ще са дистанционни НАП-Бургас похвали изрядните данъкоплатци
Тагове
инвитро репродуктивни проблеми кампания
Коментари

Още от последните новини