Бургаско семейство дарява две инвитро процедури чрез кампанията „Пожелай си"

Бургаско семейство дарява две инвитро процедури чрез кампанията „Пожелай си

Две инвитро процедури ще дари бургаско семейство на двойки с репродуктивни проблеми. Благородната инициатива ще се реализира чрез кампанията „Пожелай си". Зад идеята стоят семейство Илиеви, които са се сблъскали с проблема от първо лице, но вече са щастливи родители. Партньор на семейство Илиеви, в инициативата им, е първия инвитро център у нас "New Life", който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии.

Имената на щастливците, които ще имат възможност да сбъднат най-съкровената си мечта, ще бъдат обявени на специална церемония на 5 юни. Лично семейство Илиеви, заедно с малката им дъщеря Ева, ще разкрият кои ще са печелившите. Илиеви изминават дълъг път преди мечтата им да станат родители да се осъществи. Сбъдването ѝ отнема време, но щастието се появява и в техния дом в лицето на малката Ева.

Всички емоционални моменти през годините вдъхновяват Мариела Илиева за създаването на детска книжка „Обиколка на Луната с Ари“, с продажбата на която са събрани средства за двете инвитро процедури, с които семейството ще ощастливи други двойки. Набраните средства ще бъдат дарени безвъзмездно на две български семейства. Идеята за създаването на този проект, може да изгледате в емоционалното видео на Мариела.

В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история. Част от изпратените писма ще бъдат публикувани анонимно във Фейсбук профила на благотворителната кампания. Събитието ще бъде заснето и качено в YouТube, както и в албума на кампанията “Пожелай си” в социалните мрежи. Двойките с репродуктивни проблеми, които желаят да участват, могат да изпращат своите мотивационни писма на адрес [email protected] до 31.05.2021 г.

През последните години станалата вече традиционна кампания „Пожелай си“ подкрепя двойки с репродуктивни проблеми не само чрез своите услуги, но и чрез различни инициативи. Участие в тях вземат, както хора с репродуктивни затруднения, успели да станат родители, така и компании, известни личности и семейства, социално ангажирани към проблемите на младите в България. Целта на всички е повече семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат своя рожба.

Свързани статии
Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми В Бургас гласуват нов правилник за финансирането на приемни семейства
Тагове
инвитро семейства репродуктивни проблеми
Коментари

Още от последните новини