55 хиляди лева делят Бургас от център за деца с аутизъм

55 хиляди лева делят Бургас от център за деца с аутизъм - E-Burgas.com

Общината е предоставила сграда, изготвен е проект, нужен е само ремонт

55 хиляди лева са необходими, за да заработи в Бургас център за деца с аутизъм. Това е сумата, необходима за ремонт на сградата, отредена за тази цел, става ясно от призив на сдружението „Аутизъм днес“, което стои зад инициативата.

Още в края на миналата година община Бургас е предоставила сграда на сдружението, което се е доказало като лидер в страната по отношение на предоставяне на най-висококачествена терапевтична помощ за деца с аутизъм.

„В момента сградата е в лошо състояние и се нуждае от ремонт. За него са необходими 55 хиляди лева, а сдружението доказа през годините, че каузата „Аутизъм" е наша мисия и продължава да оправдава доверието на дарителите и приятелите на каузата“, заявяват от сдружението.

Бургас може да се превърне в третия град след София и Плевен, в които работят такива центрове. Амбициите на „Аутизъм днес“ са още тази есен да заработи и в Бургас и чакащите деца да започнат необходимата терапия.

Можете да подпомогнете изграждането на центъра чрез:

1. SMS с текст AUTISM НА 17 777

2. Като направите дарение по с/ ката на сдружение „Аутизъм Днес"

IBAN

BG24RZBB91551006756044

BIC RZBBBGSF

или

3. Като направите дарение чрез Paypal: https://www.paypal.me/AUTISMTODAY

4. Или чрез дарение в биткоин:

https://bithope.org/campaign/center-for-applied-behavioral-analysis-for-children-with-autism-in-burgas

,кауза на фондация "Битхоуп"

Може да се свържете с „Аутизъм днес“ на тел. 0896699274, e-mail: [email protected] или [email protected]

както и да ни посетите на www.autismtoday-bg.eu

Галерия
Свързани статии
Безплатно измерване на кръвната захар за бургазлии Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) "Елха на доброто" отново ще зарадва децата в риск Несебър организира пролетна еко кампания Сдружение изоставя базата си в Поморие, нямали време и средства Министерството на туризма ще спасява лятото с кампания (Видео) Бургас дава началото на кампания срещу репродуктивните проблеми Мащабна АНТИСПИН кампания в навечерието на Свети Валентин Събират подаръци за деца в риск в Бургас Лекар и пациент от Бургас станаха герои в национална кампания за Сърдечната недостатъчност (Видео)
Тагове
аутизъм сдружение кампания
Коментари