Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено

Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено - E-Burgas.com

Около 320 кг бракониерска таранка от водите на Мандра ще нахрани социално слабите в Камено. Това ще се случи благодарение на активността на ИАРА, която ежедневно бори бракониерите в региона. 

При последната извършена рутинна проверка на язовир Мандра, служители на РК Бургас установиха поставени във водите на язовира мрежи с обща дължина 3500 м. Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Уловената риба от вида сребриста каракуда около 320 кг. за пореден път е дарена на Социален патронаж гр. Камено.

Свързани статии
Напредва модернизацията на рибарското селище в Бургас ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки) Изолираха служителите на Дома в Русокастро във фургони Дашно море ден преди празника на Бургас Цените на рибата същите като миналата година, само сьомгата по-евтина Засилени проверки на БАБХ в дните преди Никулден Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки) Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки) Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониери
Тагове
бракониери риба иара камено
Коментари

Още от последните новини