Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено

Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено - E-Burgas.com

Около 320 кг бракониерска таранка от водите на Мандра ще нахрани социално слабите в Камено. Това ще се случи благодарение на активността на ИАРА, която ежедневно бори бракониерите в региона. 

При последната извършена рутинна проверка на язовир Мандра, служители на РК Бургас установиха поставени във водите на язовира мрежи с обща дължина 3500 м. Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Уловената риба от вида сребриста каракуда около 320 кг. за пореден път е дарена на Социален патронаж гр. Камено.

Свързани статии
Съдът не се смили над Николай и Методи, които разиграха екшън с полицаи Междусъседска свада в Бургаско приключи със счупен нос Възроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанището Рибари ще обсъждат иноавциите в бранша на Национална среща в Равда Зачестяват бракониерските набези в Черно море Рибари извадиха над 7 тона боклуци от Черно море Извадиха 7 броя "драги" край пристанището в Ахтопол (Снимки) Отново откриха бракониерски мрежи в Черно море Пореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море Търсят стари рибарски пособия за етно комплекса в Рибарското селище
Тагове
бракониери риба иара камено
Коментари

Още от последните новини