Изплува тялото и на втория изчезнал рибар

Изплува тялото и на втория изчезнал рибар - E-Burgas.com

Тялото и на втория изчезнал рибар е изплувало от студените води на Мандра. То е открито към 7:30 ч тази сутрин, по средата на дигата за село Твърдица, уточняват от МВР-Бургас. 

Съдейки по дрехите от полицията предполагат, че това е изчезналият през ноември бургаски рибар. Тялото е Съдебна медицина, където предстои да му бъде извършена аутопсия. 

Свързани статии
Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари С рибен курбан и два нови паметни знака бургаските рибари отбелязаха стария Никулден (Снимки) Пети ден без след от рибарите в Бургас Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър Бурни страсти в Царево заради обявяването на залива "Корал" за защитена местност Изградиха дългоочакваното пристанище в Несебър, плаващи пристани и кей за 121 лодки очакват рибарите Вкусна риба на Ченгенето примамва бургазлии на 17 и 18 юни Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. Компенсират с 2.25 млн. лв. риболовни кораби и рибари заради ковид кризата
Тагове
рибар тяло
Коментари

Още от последните новини