Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари

Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари - E-Burgas.com

Тяло е изплувало от водите на Мандра, като по всяка вероятност е на единия от изчезналите рибари, съобщават от МВР-Бургас.

Към момента се изчаква лодка от ИАРА, за да бъде изнесено тялото на брега, където се се установи самоличността му. Предстои да му бъде извършена и аутопсия.

Очаква се и водолазен екип, за да се направи подводен оглед за евентуално откриване на второ тяло. Тялото е изплувало в близост до мястото, където бе открита гумена лодка на рибарите.

Свързани статии
С рибен курбан и два нови паметни знака бургаските рибари отбелязаха стария Никулден (Снимки) Пети ден без след от рибарите в Бургас Четвърти ден издирват изчезналите рибари Продължава издирването на Ивелин и Петър 2000 метра мрежи бяха извадени от язовир Мандра 68-годишен поляк се удави край местност Буните Жените, заради които загина спасител, са вадени от водата четири пъти Спасител се удави в Несебър докато вади две жени от морето Морето взе нови жертви на Бутамята и Нестинарка Драма в морето край Ахтопол, мъртвото вълнение отне два млади живота
Тагове
мандра рибари удавник
Коментари

Още от последните новини