Борисов: Ремонтите на "Тракия" свършат до 30 юни, очакваме туристи по Южното Черноморие (Видео)

Борисов: Ремонтите на

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на мостовите съоръжения на автомагистрала „Тракия". Традиционно, министър-председателят се включи на живо във фейсбук и направи обход на трасето с автомобила си, а с него беше и вицепремиерът Томислав Дончев.

Борисов уточни, че реконструкцията се прави едновременно и на петте моста, публикува bTV. Той посочи, че по трасето са монтирани и нови мантинели. „Друго си е като има двоен ред мантинели. Усеща се по-голяма сигyрност В края на месеца това трасе ще е готово", каза Борисов.

Премиерът разговаря и с работниците, които извършват ремонтните дейности, а те от своя старна му обясниха каква е технологията за укрепване на колоните.
Борисов изтъкна, че ремонтът трябва да е готов до 30 юни, когато се очаква по- голям поток от туристи към Южното Черноморие.

Свързани статии
Асфалтират възлова централна улица в Бургас (Снимки) Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Продължават ремонтите по АМ Тракия 29 милиарда евро за България от ЕС за следващите седем години Затварят кръстовище в центъра на Бургас заради ремонт на ВиК Министър Аврамова: Започваме 8-километров ремонт на Републиканския път София-Бургас Борисов се надява на споразумение в Брюксел Другата седмица приключва ремонтът на "Транспортна" Правителството обсъжда три варианта, един от тях е оставка Нови ограничения по "Транспортна" заради ремонта
Тагове
ремонт магистрали бойко борисов
Коментари

Още от последните новини