Автоинструктури от цялата страна излизат на протест

Автоинструктури от цялата страна излизат на протест - E-Burgas.com
cross.bg

На национален протест излизат утре автоинструктури от цялата страна, съобщава cross.bg. Те ще се съберат от 13:00 часа на площад Батенберг в гр.София, за да изразят несъгласието си срещу предлаганити промени в наредбите, рекламентиращи дейността на центровете за обучение на шофьори.

Участие в протеста ще вземат представители на най-големите браншови организации в страната - Национален авто инструкторски съюз, Съюз на центровете по авто мото подготовка, Български авто инструкторски съюз, Асоциация за обучение в транспорта, както и на Съюза на българските автомобилисти - СБА.

Това е вторият протест на автоинструкторите срещу предлаганите промени, след като през януари тази година над 400 учебни автомобила блокираха жълтите павета.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
автоинстуктури протест
Коментари

Още от последните новини