Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа

Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа - E-Burgas.com
Кадър NOVA

АПИ не се съобразило с препоръките на общината да не изгражда съоръжението

Наематели и концесионери на заведения на плаж „Перла” в Приморско излизат на протест. Причината – поставена мантинела на пътя възпрепятства директния достъп към плажната ивица, показа репортаж на NOVA. След поставянето на съоръжението на хората им се налага да пътуват до града и да се върнат, за да стигнат до плажа.

Недоволните обвиняват Пътната агенция за това, че не се е съобразила с препоръките на общината - такова съоръжение да не бъде изградено.

„Мантинелата пречи не само на нас, но и на целия трафик. Не е възможно всички коли да минават през града. Ако на някой му прилошее на плажа, как линейката ще стигне до него?”, каза концесионерът на плажа Лъчезар Захариев.

„В комисията изявихме категорично несъгласие за поставянето на съоръжението. Пуснал съм писмо до председателя на управителния съвет на АПИ. Съоръжението е предпоставка за катастрофи заради засиления трафик”, каза кметът на града Димитър Германов.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка
Тагове
приморско заведения протест
Коментари

Още от последните новини