Задържаха под стража дилър от Поморие

Задържаха под стража дилър от Поморие - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура-Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Е.К. Той е обвинен за това, че противозаконно държал високорискови наркотични вещества – екстази и канабис.

Престъплението е осъществено на 10.06.2021 г. в град Поморие, обл. Бургас. То е квалифицирано по чл. 354а, ал. 3, предл. 2, т. 1 от НК.

По време на разследването е установено, че обвиняемият е държал наркотичните вещества в себе си и в обитавания от него апартамент. Установени са над 500 грама канабис и близо 50 таблетки екстази.

Определението на Районен съд – Поморие може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.

Свързани статии
Чудотворната икона с мощите на св. Ефрем Нови идва в Поморие Чудотворна икона идва в Поморие Хванаха надрусан шофьора на влакчето в Морската градина И Поморие започна битката с комарите "Малката Москва” в Поморие пустее, руснаците се чудят дали да продават имотите си 35 клуба от цялата страна идват да вият хора в Поморие Паякът в Поморие вече дебне нарушители Областният управител увери поморийци, че няма да толерира нарушения на закона (Снимки) 30 санирани сгради ще променят облика на Поморие Областният управител Мария Нейкова ще изслуша проблемите на поморийци
Тагове
дилър наркотици поморие
Коментари

Още от последните новини