Вторият сириец, който се издирваше усилено под дърво и камък, е задържан край Първомай

Вторият сириец, който се издирваше усилено под дърво и камък, е задържан край Първомай - E-Burgas.com

Задържаха втория сириец с бежански статут, който властите издирваха за участие в превоза на мигрантите след катастрофата с автобус в Бургас. Шофьорът на автобуса е задържан в района на Първомай.

При инцидента тази сутрин в морския град загинаха двама полицаи.

Областният управител на Бургас Мария Нейкова обяви 26 август за ден на траур в цялата област в памет на двамата полицейски служители, които загинаха в Бургас при опит да спрат автобус с нелегални мигранти.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа трапезица
Коментари

Още от последните новини