Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово

Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово - E-Burgas.com
Снимка МВР-Бургас

Тежък сблъсък между турски лек автомобил Хюндай и български Ровър на жандармерията се размина само с материални щети.

Инцидетът е станал до разклона за село Стоилово, община Малко Търново, когато 69-годишният турчин, поради неправилен избор на скоростта на движение при необходимост да спре, блъска паркиран встрани от активната пътна лента кола на жандармерията с плевенска регистрация, собственост на Зонално жандармерийско управление – Плевен, с който се придвижвал екип жандармеристи.

От ПТП са настъпили единствено материални щети. Водачът на л.а. «Хюндай» е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова И днес не мина без жертви на пътя
Тагове
катастрофа жандармерия
Коментари