Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница

Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница - E-Burgas.com
Снимка МВР

Тежка катастрофа е станала на пътя между Варна и Бургас, като няколко човека, сред които жена и деца, са в болница със сериозни наранявания. От МВР съобщават, че инцидентът между два леки автомобила, е станал на около 500 метра след Обзор, в посока Бургас.

Челният сблъсък е възникнал между украински "Фолксваген", в който са се придвижвали двама турци, украинка и две деца и джип "Toйота", собственост на Изпълнителната агенция по горите, в който са пътували мъж и жена. 

Към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи и три екипа на Спешна помощ, като към болница “Св. Анна” във Варна са откарани украинката, двете деца и единия от мъжете във “Фолксваген”.

Пътуващите във втория автомобил са прегледани на място и са без сериозни наранявания. Третият екип ще транспортира втория мъж, който е и шофьор на “Фолксвагена” също към Варна. Трафикът е пренасочен по вътрешен черен път до приключване та огледа на местопроизшествието.

Свързани статии
Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово И днес не мина без жертви на пътя
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини