Вандали, опиянени от безделие, се биха с байк трасето на Шилото

Вандали, опиянени от безделие, се биха с байк трасето на Шилото - E-Burgas.com

Безделието и липса на достатъчно амбиции за интелектуално развитие за пореден път взеха победа в битката си с неодушевени обекти. Така се е случило и с едно от най-емблематичните спортни места в Бургас през последните години.

Примитивни създания, без причина, нанесоха материални щети на най-хубавото и важно трасе на бургаското байк училище и спортен клуб по планинско колоездене на връх Шилото, край „Меден рудник“. Мястото, което всяко лято събира най-добрите карачи у нас и чужбина, и където са инвестирани немалко общински и лични средства. Трасето е домакин на едно от най-големите състезания у нас DH-BURGAS, a през 2020, по план, трябва за втора поредна година да приеме държавния шампионат по спускане за юноши до 16 години.

Вероятно извършителите на погрома на дървената рампа са били под въздействие на наркотици и са имали късмет, че постъпката им е останала незабелязана, а в байк средите са категорични, че такива прояви няма да се толерират.  

Галерия
Свързани статии
31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Вандали вилняха в градския транспорт в София Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) Вандали поругаха старото училище в село Баня Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) 40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг
Тагове
вандали погром shore invadres
Коментари

Още от последните новини