Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео)

Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) - E-Burgas.com

Младежи помрачиха коледното настроение в Бургас с поредна вандалска проява. Снощи, около 21:40 часа те прекъснаха захранващия кабел на светлините на голямата елха на площад „Тройката“. Установено е, че липсват и предпазни капаци от разклонителните кутии, от които се осигурява електрозахранването на коледната украса и къщичките.

Инцидентът е заснет от камерите за видеонаблюдение на Община Бургас. Записът е предаден в Първо полицейско управление за разследване на случая и установяване на извършителите.

Повредата по електрозахранването на коледните светлини вече е отстранена и елхата отново ще грее в различни цветове в очакване на светлите празници.

 

Свързани статии
Вандали вилняха в градския транспорт в София За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) Вандали поругаха старото училище в село Баня Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) 40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг Превъзбудени тийнейджъри отново рушиха спортни площадки в Бургас (Видео) Вандали победиха беззащитна пейка в Морската градина
Тагове
вандали
Коментари

Още от последните новини