Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео)

Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) - E-Burgas.com

"Още веднъж предупреждаваме всички вандали, че Община Бургас има "очи" на много места, а предстои и ново разширение на нейната мрежа за видеонаблюдение. От кадрите в това поредно възмутително клипче ще се убедите, че калпазанщината не е присъща единствено на тийнейджърите". Това пишат от община Бургас след поредната вандалска проява в града.

Снощи в 20.40 часа тази жена на средна възраст най-невъзмутимо отряза с трион едно от дърветата край детската площадка на ул. "Странджа планина". Тъжното е, че става въпрос за развит, но съвсем млад, жизнен и красив екземпляр, който не е опасен и не пречи на никого.

Кадрите са предадени на полицията. На тях се вижда, че наоколо минават хора, а на площадката има деца и родители. Ако знаете коя е тази жена, обадете се на 112 и дайте информация за нейното име и местоживеене. Много ще е любопитно да разберем причината за нейната постъпка.

"Припомняме, че премахването на дървета в Бургас никога не става безпричинно! Когато се наложи такова действие, то става по преценка на специалисти. Граждани, които правят това самоволно, ще понесат своята отговорност", казват още от администрацията.

 

Свързани статии
Вандали вилняха в градския транспорт в София Паднало дърво блокира пътя между Бургас и Средец (Снимки) Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) Вандали поругаха старото училище в село Баня Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) 40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг Превъзбудени тийнейджъри отново рушиха спортни площадки в Бургас (Видео)
Тагове
вандали дърво
Коментари

Още от последните новини