Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки)

Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в

Късно снощи в дежурната стая на Община Бургас е получен сигнал за неработещо осветление на ул. „Места“ в к-с „Лазур“. Тази сутрин за отстраняване на повредата беше изпратена фирмата с договор за поддръжка на района. За съжаление, улицата ще остане тъмна и тази нощ. Работи се по възстановяване на захранването, но един ден няма да стигне.

Оказало се, че някой умишлено е изкъртил капаците и нарязал кабелите на повече от 30 осветителни стълба. Че е направено заради цветния метал, за да бъде продаден като скрап – това би си помислил всеки най-напред. Любопитно е, че много от капаците са открити разхвърляни наоколо, което значи че мотивът е друг и би било много интересно да го узнаем всички.

"Все сме виждали вандализми в Бургас, но това е следващо и по-високо ниво на наглост. Затова помогнете да открием извършителя или извършителите. Ако сте видели и чули нещо съмнително или живеете в района и имате домашно видеонаблюдение с полезни кадри, непременно подайте сигнал на 112. Нека направим така, че вандалите да си получат заслуженото и никой повече да не си и помисля, че може да извърши такова посегателство безнаказано!", коментират от общината.

Галерия
Свързани статии
Вандали вилняха в градския транспорт в София Община Поморие започва подмяна на уличното осветление Ремонтират осветлението в Морската градина Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) Вандали поругаха старото училище в село Баня Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) 40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг
Тагове
вандали лампи
Коментари

Още от последните новини