За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки)

За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Умишлено повреждане на стълбове остави част от улица „Гладстон“ без осветление. Инцидентът е станал снощи, като при вандалската проява са повредени общо 13 стълба в участъка от Младежкия дом до улица „Сан Стефано“.

Целта на деянието не е била кражба на елементи от конструкцията на съоръженията, а нанасяне на сериозни щети. Извършителите първо са разбили предпазните капаци на кутиите за електрозахранването, след което са прерязали кабелите в тях.

Отстраняването на повредите започна тази сутрин и до края на деня работата по възстановяването на осветлението ще приключи. Община Бургас призовава гражданите да подават сигнали на дежурните телефони, когато станат свидетели на подобни прояви.

Галерия
Свързани статии
Вандали вилняха в градския транспорт в София Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) Вандали поругаха старото училище в село Баня Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) 40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг Превъзбудени тийнейджъри отново рушиха спортни площадки в Бургас (Видео) Вандали победиха беззащитна пейка в Морската градина
Тагове
вандали
Коментари

Още от последните новини