40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в "Лазур" (Видео)

40-килограмов вандал пребори изкуственото човече на пешеходната пътека в

Община Бургас и ОД на МВР издирват поредното хлапе вандал, водещо неравностойни битки с общетсвено полезни предмети. "Ако някой разпознае "смелчаците" в това видео да се обади на 112. Чудесно ще е да чуем тяхното обяснение за стореното", казват от общината.

Това, което ще видите, е "героично" потрошаване с карате кик на 3D фигурката на детенце при входа от к-с "Лазур" към Морската градина, която заостря вниманието на шофьорите да спират на пешеходната пътека.

"Тези младежи със сигурност не са за затвора, но призоваваме родителите им да вземат НАЙ-СТРОГИ мерки за тяхното възпитание. Всъщност, ако не разговаряме с децата си, обяснявайки им търпеливо кое е редно и кое не, Бургас ще продължи да плаща стотици хиляди левове годишно за възстановяване на нови или по-стари, но съвсем годни елементи на градската среда", казват още от общината.

Напомняме на всички потенциални вандали, че Общината ще продължи да разширява мрежата си за видеонаблюдение през следващите години, а тя никак не е малка по обхват и сега!

 

Галерия
Свързани статии
31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Вандали вилняха в градския транспорт в София Местните вандали нямат спирка, посегнаха и на елхата (Видео) За пореден път умишлено повреждат улични стълбове в Бургас (Снимки) Вандали поругаха старото училище в село Баня Повече от вандализъм! Повредиха над 30 улични лампи в "Лазур" (Снимки) Тийнейджъри трошиха пейки в Борисовата градина - забравиха, че ги снима камера (видео) Жена отсече дърво в Бургас без причина (Видео) Датчани вилняха хотел в Слънчев бряг Превъзбудени тийнейджъри отново рушиха спортни площадки в Бургас (Видео)
Тагове
вандали погром чупене
Коментари

Още от последните новини