31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки)

31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) - E-Burgas.com

31-годишен мъж от Черноморец си изкара яда върху два автомобила, но малко след това бе задържан от полицията. 

Единият от автомобилите е Фолксваген, със софийска регистрация, собственост на 57 годишен мъж и е бил паркиран на ул. Велека. При извършения оглед е установено, че задното стъкло на автомобила е счупено, като в купето е открита дървена дръжка, а върху тавана на Фолксвагена - метален сърп.

Вторият автомобил – Мерцедес, със софийска регистрация, ползван от 53 годишен мъж, се намирал на ул. Отец Паисий при огледа са констатирани счупени задно панорамно и предно ляво стъкла, а на предната дясна седалка в автомобила е открит метален чук със счупена дръжка. В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 31 годишен мъж от Черноморец, който направил пълни самопризнания. Същият е откаран в ЦПЗ – Бургас за преглед. Работата по случая продължава.

Галерия
Свързани статии
Пиян айтозлия се претрепа с триколка Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България Вагон от влака Бургас-София дерайлира на Централна гара Пожар взе три жертви в София Инцидент с тротинетка на бургаско кръстовище се размина с контузени лакти Ситроен блъсна възрастна жена на пешеходна пътека във Ветрен Пореден инцидент с ел. тротинетка в Бургас Трима са загиналите при взрива в "Арсенал"
Тагове
инцидент погром черноморец
Коментари

Още от последните новини