Вандали поругаха старото училище в село Баня

Вандали поругаха старото училище в село Баня - E-Burgas.com

В петък вечерта вандали са надраскали оградата и част от фасадата на обществена сграда (бивше училище) в с. Баня, оплакаха се от община Несебър. В съботната сутрин жители са подали сигнал до кмета на селото Eмил Огледалов. Той от своя страна информира за случилото се Общинска администрация, която се ангажира в най-кратки срокове да отстрани нанесените щети и да възстанови обществената сграда и оградата й в предишния им вид.

Община Несебър отправя апел към жителите и гостите на селото да сигнализират, ако станат свидетели на нарушения, за да се предприемат бързи и адекватни мерки.

Нулева ще е толерантността към всички, които не спазват обществения ред и не оценяват дългогодишните усилия на местната власт за изграждане на привлекателна визия на цялата община.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър Вандали вилняха в градския транспорт в София И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
село Баня Несебър вандали
Коментари

Още от последните новини