В Айтос вече събират непотребни електроуреди

В Айтос вече събират непотребни електроуреди - E-Burgas.com

Ако имате в домакинството си непотребни електрически уреди, или излязло от употреба електронно оборудване, можете да се освободите от тях лесно, при това напълно безплатно.

Услугата се предлага от Община Айтос, съгласно договор сключен с „Елтехресурс” АД, като част от стратегията й за опазване на околната среда. Мобилни екипи на „Елтехресурс” АД, организират събирането от домовете и извозването на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване  (ИУЕЕО).

Заявки могат да се подават всеки работен ден на единен телефонен номер – 0 800 14 100, или на e-mail: [email protected] Изпълнението на заявките е напълно безплатно за граждани и фирми.

Изхвърлянето на подобен тип отпадъци в контейнерите или около тях е забранено, а нарушителите подлежат на сакнция.

Услугата за събиране и извозване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване на територията на Община Айтос от една страна предотвратява струпването на отпадъци във и около контейнерите, и в същото време допринася за опазване на градската среда от замърсяване.

ОСВОБОДЕТЕ ОТ НЕНУЖНОТО ОБОРУДВАНЕ СЪС ЗАЯВКА НА БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ. 0 800 14 100

Свързани статии
Регионалният министър и АПИ обмислят извеждане на трафика от АйтосСтабилен бюджет няма да вкарва Айтос в дългове през 2021Община Айтос ще обсъди бюджета с гражданите при строго спазване на пандемичните мерки101 учители и възпитатели от Айтоско готови да се ваксинират190 двойки си казаха официално "да" в Айтоско през 2020В Айтос оптимисти за новата година, кметът очаква по-добри дниПожар от незагасена цигара прати възрастен айтозлия в РеанимацияАйтоски ученици правят дарения на местните медици Чудесна новина за Айтос: Обновяват цялата градска градина с 1,3 млн. лв.Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област
Тагове
айтос рециклиране
Коментари

Още от последните новини