Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас

Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас - E-Burgas.com

През 2020 г. Община Бургас стартира проект BGLD- 2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център- Бургас“, който се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021 и се изпълнява в партньорство с Община Рейкявик, Исландия. В дейностите на проекта са заложени обучения, уъркшопове, дебати, творчески, спортни, зелени инициативи и т.н., в които ще се включват млади хора (15- 29 г.) от Бургас и областта.

В периода 17.10.22- 21.10.22, очакваме визита от партньорите ни по проекта- младежи на възраст 15 години и техни ръководители от Младежки център в Рейкявик, с които ще проведем първи обмен: „Международна младежка креативна резиденция“ Рейкявик- Бургас 2022.

В тази връзка, екипът на проекта информира за инициативата всички учебни заведения на територията на Община Айтос. Целта е, при интерес, айтоски ученици да се включат в обмена. Подробности за участие в обмена може да намерите на следните линкове:

https://yicburgas.bg/

https:// www.facebook.com/YICBurgas/

https://www.instagram/yicburgas/

Проектът предвижда разходи за транспорт, храна и нощувки на участниците, както и превод от английски на български език. При интерес за участие в международния обмен, моля обръщайте се към г-жа Мария Салабашева, управител на Младежки международен център: тел. 0882 919 100.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Повече от година в Айтос чакат държавно финансиране за ремонт на улица
Тагове
мкц айтос
Коментари

Още от последните новини