Турция не иска да осигури санитарен коридор за грузинците в Бургас, очаква се самолет да ги прибере

Турция не иска да осигури санитарен коридор за грузинците в Бургас, очаква се самолет да ги прибере - E-Burgas.com
Архив

Изненадващо Турция е отказала да осигури санитарен коридор за връщането на бедстващите 18 грузински граждани, които се озоваха с автомобилите си в Бургас.

18 грузинци бедстват в Бургас, общината ги изолира

Те са изолирани от страна на общината, добре са и им е осигурено триразово хранене, заяви кметът на община Бургас Димитър Николов. „Няколко пъти разговарях вчера с посланика на Грузия у нас, търси се начин как да бъдат транспортирани обратно, заради отказа на Турция“, заяви кметът.

Той е получил уверение от грузинска страна, че ще бъде изпратен самолет, за да си ги прибере. Лицата са добре, не създават проблеми, единствено са предупредени да спазват стриктно условията на карантината.

Галерия
Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини