Талантливи интериорни дизайнери и техните екипи участват във второто издание на Burgas Business Awards

Талантливи интериорни дизайнери и техните екипи участват във второто издание на Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В номинационното издание тази година, в категория „Интериорен дизайн" влизат три от най-известните интериорни студиа в морския град. Техните създатели и основатели са известни и уважавани творци не само в Бургас и региона, а и в цялата страна. Красивата и чаровна Николета Кръстева, основател на EXTRAVAGANCE design -  студио за интериорен дизайн и нейният екип влизат в надпреварата за най-успешно развиваща се компания в тази категория.

EXTRAVAGANCE design е студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането и реализацията на вътрешно обзавеждане на жилищни и обществени обекти от всякакъв тип. Посоката на работа на EXTRAVAGANCE design е свързана със създаване на луксозни и практични интериорни решения и иновативни концепции.

Всеки нов проект на EXTRAVAGANCE design се превръща в мисия за екипа ни - споделя Николета Кръстева. Всеки един проект го реализираме с професионално и персонално отношение. Това правим повече от 13 години, стремейки се не само да оправдаем очакванията на клиентите ни, а и да ги надминем. Доверявайки се на EXTRAVAGANCE design, за клиента остава само удоволствието да се наслади на интериор, по-уютен, практичен и красив, отколкото си го е представял и в най-смелите мечти. Мотото на EXTRAVAGANCE design е: Превръщаме мечтания интериор в реалност до най-малкия детайл!

Другите талантливи творци, които се впускат в номинациите Burgas Business Awards са от студио за интериорен дизайн „СЪБ ДИЗАЙН". Студиото е основано от Силвия Бояджиева и Симеон Киров през 2019г. То е ориентирано в изготвянето на интериорни проекти, което включва 2Д функционално разпределение, 3Д визуализации, техническа документация, подбор на материали и авторски надзор.

Екипът на СЪБ Дизайн се състои от професионалисти с над 15 годишен опит в проектирането и реализацията на интериорни решения на жилищни и обществени пространства. В стремежа си да се развива и надгражда и да бъде в крак с новите тенденции в световен мащаб, той посещава ежегодно едни от най-големите изложения за дизайн и обзавеждане като SALONE DEL MOBILE – Milano и IMOB – Istanbul. Също така участва в повечето събития и инициативи, организирани на национално ниво в областта на интериорния дизайн.  

Студиото се стреми чрез съвместна работа и постоянна комуникация с клиентите, да се доближи максимално до тяхната индивидуалност, идея и нужда от функционалност, безопасност и естетика на пространството, което трябва да се проектира.

През годините Съб Дизайн се наложи като един от разпознаваемите брандове в областта на интериорния дизайн със своите 150+ реализирани проекта.  В резултат на което студиото е изградило партньорство с редица водещи фирми и компании в България, както и с малки „бутикови" ателиета, за да предостави цялостни и индивидуални решения за всички елементи от интериора - мебели, осветление, настилки, текстил, декорации, санитария и други детайли, необходими за реализацията на проектите.

Трети в надпреварата  са COME IN DESIGN STUDIO.  Те са екип от млади дизайнери с превъзходни идеи и огромно желание за развитие. Готови да се изправят пред всякакви предизвикателства, като главната им цел е да удовлетворят изискванията на клиентите си по начин, достоен за възхищение. Вече една година от създаването на студиото те не само проектират интериора на жилището ви, а влагайки душа и сърце те го превръщат във функционално и красиво за живеене пространство с дизайнерските си идеи и решения. Отстоявайки своето иноваторско виждане за жилище, офис, заведение, магазин и всякакъв друг вид търговска площ, COME IN DESIGN STUDIO ви пренася в друго измерение, в свят изпълнен с удобство и красота, които няма да имате желание да напуснете. Екипът на COME IN DESIGN STUDIO ще бъде неотлъчно до вас от самото начало до завършването на проекта. Те могат да ви осигуряват перфектните майстори и мебели, така че проектът от "снимката" да се пренесе реално във вашият офис, дом или търговско помещение.

Церемонията по награждаване на най- успешните бизнес компании в Бургас и региона ще се проведе на 16 февруари от 19.00 ч в конферентната зала на х-л „България". 

Галерия
Свързани статии
Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари

Още от последните новини