Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“

Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ - E-Burgas.com

Броени дни остават до второто издание, което номинира, отличава и награждава успешни компании от Бургас и региона. В категория „Индустриално производство“ участие в номинациите взеха две от водещите компании в Бургас, развиващи своята дейност в областта на индустрията.

„Врънгови“ ООД е създадена през 1995 г. от инж Димитър Врънгов – с дългогодишен опит в областта на кораборемонта. В началото дейността на фирмата се свежда до пясъкоструене (бластиране) , дробостроене, боядисване на кораби и пристанищна техника , прахово боядисване. Стъпка по стъпка дейността антикорозионна защита се развива и в областта на промишленото строителство. На по-късен етап от своето развитие фирмата се ориентира и изпълнява дейности в производството на различни леки и средногабаритни метални конструкции като халета, офис контейнери, стелажи, билбордове, огради, покривни конструкции , парапети и др.

Другата фирма, която ще се състезава за почетната статуетка е „Алтест“ ЕООД. Фирма „Алтест” е създадена през 1992г, с основен предмет на дейност търговия с Алуминиеви, PVC и Усилващи профили, както и всички необходими аксесоари и обков, необходими за изработката на врати и прозорци. Главна цел на компанията е да предложи на българския и международния пазар цялостни интериорни и екстериорни решения в областта на дограмата.

Дългогодишните традиции на фирмата естествено водят към нови проекти и през 2005 г. Алтест закупува високо технологично оборудване и стартира производството на собствена PVC профилна система, носеща името „KMG”. Марката се налага бързо и успешно в национален и международен мащаб, печели доверието и лоялността на клиентите и през 2010 г. фирмата инвестира в машини за производство на алуминиеви профили, познати и от преди това на пазара с марката „Алтест”. По този начин Алтест осигурява решения за цялостните нужди на всеки един клиент.

Церемонията по награждаване на най- успешните бизнес компании в Бургас и региона ще се проведе на 16 февруари от 19.00 ч в конферентната зала на х-л „България“. 

Галерия
Свързани статии
Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards Зърнопроизводители от Бургас и региона с номинации за престижните бизнес награди Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари

Още от последните новини