Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар" - Вашият оторизиран BMW дилър в Бургас и региона

Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар

„Бова Кар" е единственият оторизиран BMW дилър и сервизен център в Бургас, който повече от 24 години предоставя не просто забележителни автомобили, съвети и прецизно обслужване, но и индивидуален подход и професионално отношение за максимално удовлетворение на клиентите си.

Вие очаквате личен съвет и усещането, че ви слушат и разбират?! 

За  BMW BOVA CAR, основният фокус е индивидуалният клиент, към когото целият им екип полага максимално внимание. Техният единствен еталон е  удовлетворението на всеки клиент.

Потопете се в лукса. Насладете се на емоцията от изживяването и радостта от шофиране: с индивидуални преференциални условия за лизинг, възможности за обратно изкупуване на настоящия ви автомобил и онлайн сервизно обслужване - бързо, лесно и по всяко време.

Галерия
Свързани статии
Ето кои дизайнери и марки ще покажат фешън трендовете за 2024 на бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards
Тагове
Burgas Business Awards BOVA CAR
Коментари

Още от последните новини