Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards

Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards - E-Burgas.com

Във второто издание на Burgas Business Awards в категория „Инвестиции“ са номинирани две от най- големите компании със инвестиционни проекти, реализирани на територията на Бургас до края на 2022 г.

CONDEX e официален вносител на климатична техника MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, вече 30 години на българския пазар, както и представител на германската фирма STULZ за прецизни климатични системи. 

Пазарен лидер и една от водещите фирми в сферата на климатизацията, CONDEX успешно се е доказала като един от най-надеждните партньори в България за качествена и иновативна климатизация, като предлага проучване, проектиране, доставка, монтаж и сервиз, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на инсталациите.

Втората компания, която ще се бори за почетната статуетка на Burgas Business Awards е Монсийт. Фирмата се занимава с проектиране, разработване, производство и продажба на електрически регулируеми седалки и системи за сядане за театрални и концертни зали, кина и други зали и салони, седалки за стадиони и извършване на дейности свързани с тяхното инсталиране и ремонт.

Монсийт предлага също така и проектни предложения и консултации при разработване на проекти за подобряване акустичните параметри в салони, зали и други помещения. Фирмата произвежда и акустични панели и системи за подобряване акустичните параметри и извършване на дейности свързани с тяхното инсталиране.

Гала церемонията по награждаване ще се проведе на 16- ти февруари от 19.00 ч. в Конферентния център на хотел „България“. 

Галерия
Свързани статии
Ето кои дизайнери и марки ще покажат фешън трендовете за 2024 на бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар" - Вашият оторизиран BMW дилър в Бургас и региона Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари

Още от последните новини