Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards

Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В престижното издание, отличаващо най- добрите компании от Бургас и региона Burgas Business Awards тази година, са номинирани две от най- успешните и предпочитани производствени компании за месо и месни продукти.

Месарници „Йоги"  са специализирани магазини за месо от български ферми и свинекомплекси. Повече от двадесет години фирмата налага най-високи стандарти за качество в предлагането на чисти и пресни еко меса - свинско, телешко, пилешко, пуешко, агнешко, заешко и конско. Месарници „Йоги" работят само с българско охладено месо и разполагат със собствен цех за производство. Фирмата има пет магазина на територията на Бургас, като всеки един от магазините разполага със собствена транжорна, което гарантира винаги прясно месо на витрините. Всеки от магазините на „Йоги" се отличава с уникален и съвременен дизайн, модерно оборудване, любезен персонал и не на последно място качествена продукция.

Месарници „Йоги" предлага разнообразни видове малотрайни и сурово сушени продукти.  През 2019 година Йоги защитава собствена марка за производство на колбаси от свежо българско месо, без добавени заместители , изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Вторият участник в номинационното издание Burgas Business Awards е фирма „СТИБ" основана през 1995 г от Стоян Колев. Днес, повече от 25 години по-късно, „СТИБ" продължава да работи с българско охладено месо, да произвежда продукти по стари рецепти и да разширява продуктовия си асортимент, залагайки на качествени суровини.

В производството на колбасите и месните заготовки с марка „Стиб" използваме пресни и висококачествени суровини, а при сурово-сушените ни продукти не използваме стартерни култури и залагаме на естествения процес на сушене.

Производствената ни база е професионално и модерно оборудвана, съобразена с изискванията на международните стандарти.

Церемонията по награждаване ще се проведат на 16 февруари от 19.00 ч. в конферентния център на хотел „България". 

Галерия
Свързани статии
Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards Зърнопроизводители от Бургас и региона с номинации за престижните бизнес награди Burgas Business Awards
Тагове
burgas business awards
Коментари

Още от последните новини