Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията

Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията - E-Burgas.com
news.bg

"Пандемията не е повлияла на основните ни задачи", заяви категорично в ефира на БНТ началникът на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов.

Ген.-майор Михаил Попов, началник на Сухопътните войски: Готови сме да оказваме помощ на населението и в условията на пандемия, готвим контингент за мисиите в чужбина.

Сигурен съм, че реализацията на новите проекти ще мотивира състава на Сухопътните войски и ще даде стимул на тези, които искат да се присъединят към нас, допълни ген.-майор Попов.

Свързани статии
Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна САЩ предоставили на България $238 млн. помощи за отбрана за 5 години По-бърза връзка между Спешна помощ и болниците Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение Бавят плащанията на хотелиерите заради липсващи и грешни данни Армията засилва охраната на границата с военни, транспортна техника и дронове Нови 735 млн. лв. потичат за бизнеса Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа
Тагове
армия пандемия войска помощ
Коментари

Още от последните новини