Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията

Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията - E-Burgas.com
news.bg

"Пандемията не е повлияла на основните ни задачи", заяви категорично в ефира на БНТ началникът на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов.

Ген.-майор Михаил Попов, началник на Сухопътните войски: Готови сме да оказваме помощ на населението и в условията на пандемия, готвим контингент за мисиите в чужбина.

Сигурен съм, че реализацията на новите проекти ще мотивира състава на Сухопътните войски и ще даде стимул на тези, които искат да се присъединят към нас, допълни ген.-майор Попов.

Свързани статии
Подпомагат финансово приемните семейства в Бургас Ген. Мутафчийски: Побеждаваме пандемията, до април можем да ваксинираме 100 хил.души Изплатиха 10 млн.лв. в подкрепа на туроператори и агенти Президентът започна консултации за избори по време на пандемията 305 семейства от Созопол ще бъдат подпомогнати с хранителни пакети Мярката 60/40 остава сигурна до септември, въвеждат мярка 75/0 за затворените бизнеси Ето как Поморие помогна на 71 бедни семейства Бургаските артисти отново могат да кандидатстват за културни проекти 100 Центъра за спешна помощ получиха нови компютри Бургас отваря нови програми в подкрепа на бизнеса
Тагове
армия пандемия войска помощ
Коментари

Още от последните новини