Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията

Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията - E-Burgas.com
news.bg

"Пандемията не е повлияла на основните ни задачи", заяви категорично в ефира на БНТ началникът на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов.

Ген.-майор Михаил Попов, началник на Сухопътните войски: Готови сме да оказваме помощ на населението и в условията на пандемия, готвим контингент за мисиите в чужбина.

Сигурен съм, че реализацията на новите проекти ще мотивира състава на Сухопътните войски и ще даде стимул на тези, които искат да се присъединят към нас, допълни ген.-майор Попов.

Свързани статии
Туристическият бранш отчете най-трудния летен сезон със загуби до 80% За какви абсурди звъним на 112? Да плачем ли, да се смеем ли... Започна изплащането на еднократните 50 лева към пенсионерите Морето взе нова жертва на Синеморец Отпускат 72 млн.лв. за малките и микро фирми за преодоляване на кризата Български компании кандидатстват за безвъзмездна финансова помощ Пандемията напълни каравани и къмпинги по морето Удължават с три месеца мярката 60 на 40, ето как да кандидатствате 1000 емоционални снимки от времето в пандемията в Бургас вече са в държавен архив Изненадващи проверки за маски в градския транспорт в Бургас (Снимки)
Тагове
армия пандемия войска помощ
Коментари

Още от последните новини