Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията

Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията - E-Burgas.com
news.bg

"Пандемията не е повлияла на основните ни задачи", заяви категорично в ефира на БНТ началникът на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов.

Ген.-майор Михаил Попов, началник на Сухопътните войски: Готови сме да оказваме помощ на населението и в условията на пандемия, готвим контингент за мисиите в чужбина.

Сигурен съм, че реализацията на новите проекти ще мотивира състава на Сухопътните войски и ще даде стимул на тези, които искат да се присъединят към нас, допълни ген.-майор Попов.

Свързани статии
Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Зов за помощ: 17-годишният Марти събира средства за лечение с рядък вид тумор Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас Малкият Виктор от Бургас се нуждае спешно от средства за лечение 25% от заведенията загубили битката с пандемията България е сред страните, които искат помощ от ЕС заради бежанците Областният кризисен център набира дарения за най-малките украински бежанци Млад мъж от Поморие спешно се нуждае от подкрепата ни Отпускат финансова помощ за децата без място в детските градини НАТО увеличава военните си групи у нас и в Европа
Тагове
армия пандемия войска помощ
Коментари

Още от последните новини