Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията

Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията - E-Burgas.com
news.bg

"Пандемията не е повлияла на основните ни задачи", заяви категорично в ефира на БНТ началникът на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов.

Ген.-майор Михаил Попов, началник на Сухопътните войски: Готови сме да оказваме помощ на населението и в условията на пандемия, готвим контингент за мисиите в чужбина.

Сигурен съм, че реализацията на новите проекти ще мотивира състава на Сухопътните войски и ще даде стимул на тези, които искат да се присъединят към нас, допълни ген.-майор Попов.

Свързани статии
Ето какви са спешните нужди за пострадалите граждани на Турция Отворен е втори пункт за дарения за пострадалите в Турция и Сирия Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Парламентът одобри военна помощ за Украйна Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна САЩ предоставили на България $238 млн. помощи за отбрана за 5 години По-бърза връзка между Спешна помощ и болниците
Тагове
армия пандемия войска помощ
Коментари

Още от последните новини