Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията

Сухопътните ни войски готови да оказват помощ по време на пандемията - E-Burgas.com
news.bg

"Пандемията не е повлияла на основните ни задачи", заяви категорично в ефира на БНТ началникът на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов.

Ген.-майор Михаил Попов, началник на Сухопътните войски: Готови сме да оказваме помощ на населението и в условията на пандемия, готвим контингент за мисиите в чужбина.

Сигурен съм, че реализацията на новите проекти ще мотивира състава на Сухопътните войски и ще даде стимул на тези, които искат да се присъединят към нас, допълни ген.-майор Попов.

Свързани статии
Здравното министерство публикува националния план срещу пандемията Вече сме в зелената зона на ковид картата на Европа Подпомагат болниците със 129 млн.лв. за борба с коронавируса Добавките от 50 лв. няма да се вземат под внимание за помощта от 120 лв. Министерството на туризма дава още 8,8 млн.лв. на туроператори Най-пострадалите от наводненията в Димчево получиха битова техника (Снимки) 129 млн. лева за борбата с пандемията до 2024 вади Регионалното министерство Медици от Спешна помощ искат връщане на мерките Нова мярка ще подпомага окъсалите туроператори Отпускат още 9 млн. лв. в подкрепа за общините
Тагове
армия пандемия войска помощ
Коментари

Още от последните новини