Спипаха бракониерски мрежи с калкан във Варненско

Спипаха бракониерски мрежи с калкан във Варненско  - E-Burgas.com

Служители на ИАРА са попаднали на бракониерски мрежи, с уловен калкан в тях по време на проверка в акваторията на Черно море.

Инспекторите проверили района между Крапец и къпминг Шабла, когато установили поставени хрилни мрежи с дължина около 600 метра, с размер около 350 мм за улов на калкан.

Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител. Уловът от 2 бр. калкан е върнат във водата.

Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Бургаско сдружение и ИАРА зарибиха Вая с шаран, толстолоб и каракуда Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки)
Тагове
варна иара калкан бракониери
Коментари

Още от последните новини