Пускат за движение участъка от магистрала "Тракия" към София

Пускат за движение участъка от магистрала

Днес в 14.00 часа отварят за движение дългоочакваното ремонтирано платно на 23-ия километър от АМ "Тракия" между Чирпан и Стара Загора, в посока София.

С възстановяването на трафика завършват планираните строителни работи по автомагистралата за летните месеци, подчертават от АПИ.

С ремонта на 23-километровия участък приключва започналото през октомври миналата година поетапно обновяване на общо 52 километра от АМ "Тракия" (от 156-и до 208-ми километър).

На 16 юли беше пуснато движението в платното за Бургас, в отсечката между пътните възли "Чирпан-изток" и "Стара Загора".

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Шишков: За "Хемус" имаше много говорене и малко асфалт Шишков: До Нова година можем да пуснем движението по АМ "Европа"
Тагове
магистрала ремонт
Коментари

Още от последните новини