Пускат за движение участъка от магистрала "Тракия" към София

Пускат за движение участъка от магистрала

Днес в 14.00 часа отварят за движение дългоочакваното ремонтирано платно на 23-ия километър от АМ "Тракия" между Чирпан и Стара Загора, в посока София.

С възстановяването на трафика завършват планираните строителни работи по автомагистралата за летните месеци, подчертават от АПИ.

С ремонта на 23-километровия участък приключва започналото през октомври миналата година поетапно обновяване на общо 52 километра от АМ "Тракия" (от 156-и до 208-ми километър).

На 16 юли беше пуснато движението в платното за Бургас, в отсечката между пътните възли "Чирпан-изток" и "Стара Загора".

Свързани статии
Започват ремонти на пътя и в Северната промишлена зона Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия" Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон Комитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранция Затварят частично един от най-оживените бургаски булеварди заради ремонт Затварят възлово кръстовище в "Изгрев" две седмици заради ремонт, променят и маршрута на Б1 ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Засилен трафик към морето, осем катастрофи на "Тракия" тази сутрин Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан
Тагове
магистрала ремонт
Коментари

Още от последните новини