Прогонват змии и други влечуги в „Славеева река“ с препарати

Прогонват змии и други влечуги в „Славеева река“ с препарати - E-Burgas.com

Община Айтос взима сериозни мерки срещу змиите и други видове влечуги, населяващи местността „Славеева река“, край града. Това съобщават в официално съобщение от местната администрация.

Още от вчера е започнала обрабтката с репелент „Калиф“, отблъскващ змии и влечуги, който е разрешен за употреба и безвреден за хора и животни.  

„При неблагоприятни условия, пръскането ще се извърши в рамките на следващите три работни дни“, казват още от община Айтос.

Свързани статии
Спортната легенда от Айтос Злати Вълчев почина на 77 годиниИ Айтос потвърди: Отварят детските градини за Деня на дететоВасил Едрев към айтозлии: Извънредното положение падна, но се отнасяйте с респект към мерките! Айтос се пребори с 32 общини за важен социален проектОт днес Инфекциозното в Бургас приема само пациенти с коронавирусЗдравна рокада между Бургас и Айтос? Инфекциозното тук ще поема всички случаи на C-19, айтоското – останалите Тестват за Covid-19 всички работещи в МБАЛ-Айтос В Айтос събират хранителни продукти в кампанията "Купи и дари" Възрастна жена почина след пожар в къща в село МъгленОбщина Айтос създаде единнна информационна система за Covid-19
Тагове
змии айтос славеева река
Коментари

Още от последните новини