Прогонват змии и други влечуги в „Славеева река“ с препарати

Прогонват змии и други влечуги в „Славеева река“ с препарати - E-Burgas.com

Община Айтос взима сериозни мерки срещу змиите и други видове влечуги, населяващи местността „Славеева река“, край града. Това съобщават в официално съобщение от местната администрация.

Още от вчера е започнала обрабтката с репелент „Калиф“, отблъскващ змии и влечуги, който е разрешен за употреба и безвреден за хора и животни.  

„При неблагоприятни условия, пръскането ще се извърши в рамките на следващите три работни дни“, казват още от община Айтос.

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Терариумът отново отваря врати на Флората, има нови обитатели
Тагове
змии айтос славеева река
Коментари

Още от последните новини