Поставиха мобилни мивки на възлови места в Бургас

Поставиха мобилни мивки на възлови места в Бургас - E-Burgas.com

На публични места в Бургас вече са поставени мобилни мивки с вода и течен сапун. Засега от тях има на големите автобусни спирки до Автогара Юг и Операта, в Морската градина - до Пантеона и експоцентър "Флора", както и на терасата до Културен център "Морско казино". Утре такива устройства ще бъдат поставени и на други места. Използването им е напълно безплатно.

"Бургас не е под пълна карантина заради коронавируса и свободното движение на хора не е забранено. Но то не е препоръчително, особено за възрастните хора. Затова умолявам бургазлиите над 60-годишна възраст максимално да се въздържат от излизане навън! А останалите нека използват по предназначение мобилните мивки винаги, когато минат край тях!", каза кметът Димитър Николов.

Диспенсъри с дезинфектант са монтирани в 100 автобуса от градския транспорт на Бургас. Също така във всички държавни и общински медицински заведения. Днес започна зареждането с диспенсъри на всички големи хранителни магазини в града, като Общината ще има грижата и за това те да бъдат постоянно пълни с дезинфектант. 

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
мобилни мивки Бургас
Коментари

Още от последните новини