Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско

Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско - E-Burgas.com

За изключително долна постъпка информираха от ОДМВР-Бургас в сунгурларското село Съединение.

Двама мъже на възраст 24 и 32 години извършили грабеж над 90-годишна баба от селото, като със сила и отнели спестените 620 лв.

Това наложило служители от криминална полиция бързо да издирят и арестуват престъпниците. Те са задържни за срок от 72 часа, работата по случая продължава.

Свързани статии
ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов Традициите оживяват на Трифон Зарезан в Сунгурларе Редовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базар Заем от 1.2 млн лева ще тегли община Сунгурларе Дядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилей Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Бургазлия залови уличен джебчия на ул. ''Александровска'' Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка Разкриха подробности за ограбеното украинско семейство, извършителите били въоръжени и се представили за служители на хотела
Тагове
сунгурларе крими грабеж
Коментари

Още от последните новини