Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско

Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско  - E-Burgas.com

Полицаи от Созопол, съвместно с помощта на бургаските криминалисти са установили и задържали 19-годишен мъж от Изовр и неговите съучастници, източвали дизелово гориво от населени места в областта.

Първоначално те задържали 19-годшиният мъж в селото му, докато шофирал Сеат-а си. В багажника му открили две пластмасови туби с мирис на петролен продукт. При последвало дипълнително претърсване в бургаския квартал „Акациите“ е открит и иззет гумен маркуч с мирис на петролен продукт.

По-късно са установени и част от останалите мъже от групата, които са осъществили множество кражби на дизелово гориво от селскостопански машини в село Индже войвода, общ. Созопол и от автомобили, паркирани в различни бургаски квартали.

Свързани статии
Нов удар на "Капитан Андреево": Митничари откриха 430 000 лв. валута, скрита в два тира Задържаха контрабандно злато за над 60 бона на Малко Търново Задържаха над 2 тона контрабандни препарати на границата с Турция (Снимки) Пресякоха контрабанда на голямо количество стоки на "Капитан Андреево" Бургаски митничари задържаха хиляди контрабандни парфюми за над 50 бона Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Валери Рачев: Криминалният контингент хвърля око на непридружени деца бежанци Пресякоха контрабанда на злато за близо 700 хил. лв. на българо-турската граница (Снимки) Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил
Тагове
крими банда
Коментари

Още от последните новини