Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд

Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо М.С. Той е обвинен за това, че противозаконно е отнел сумата от 5300 лева от владението на бургазлия. Престъплението е осъществено на 26.06.2022 г. в гр. Бургас. От съда съобщиха, че извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че обвиняемият е проникнал в жилището на пострадалия, изкъртвайки касата на дървената входна врата. От там е отнел горепосочената сума.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата Осъдиха 9 години подсъдим за изнасилване на непълнолетна Хванаха дързък бургаски крадец, катерещ се със стълба по домовете Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Катастрофа и край Съдиево, семейство пострада при удар в автомобил на "Пътна помощ" Ето защо бургаският баскетбол потърси помощ от държавата Хванаха изпечен разбивач на мазета в Бургас 3 години „Лишаване от свобода" с 5-годишен изпитателен срок за смърт на пешеходна пътека в Бургас
Тагове
съд крадец
Коментари

Още от последните новини