Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд

Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо М.С. Той е обвинен за това, че противозаконно е отнел сумата от 5300 лева от владението на бургазлия. Престъплението е осъществено на 26.06.2022 г. в гр. Бургас. От съда съобщиха, че извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че обвиняемият е проникнал в жилището на пострадалия, изкъртвайки касата на дървената входна врата. От там е отнел горепосочената сума.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата
Тагове
съд крадец
Коментари

Още от последните новини