Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас

Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас - E-Burgas.com

Големият български актьор Вълчо Камарашев е починал на 82-годишна възраст. Това съобщи в профила си във фейсбук лично кметът на община Бургас Димитър Николов. Както е известно голяма част от живота на родения във Видин актьор, е преминал в морския град и е бил посветен на бургаската опера.

"Израсъл съм в Бургас от най-млада възраст и се смятам за бургазлия, защото бях там, докато стана студент", казваше той.

Свързани статии
Марияна Николова подпомага екскурзоводите с обществени поръчки И туроператорите останаха без обещаните помощи, излизат на протест Изплатиха 10 млн.лв. в подкрепа на туроператори и агенти Бургаските артисти отново могат да кандидатстват за културни проекти Връщат парите за неосъществени екекурзии Договориха 50 млн. лв. помощи за туроператори и агенти 840 туроператори и агенти кандидатваха за помощ от 10 млн. лв. Туроператори искат 155 млн. лв. от държавата, за да спасят бранша Марияна Николова вдига завесата: 3,8 млн. туристи са пренощували у нас през 2020 Ново арт място вдъхва живот в Бургас
Тагове
актьор опера театър вълчо карамашев култура
Коментари

Още от последните новини