Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас

Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас - E-Burgas.com

Големият български актьор Вълчо Камарашев е починал на 82-годишна възраст. Това съобщи в профила си във фейсбук лично кметът на община Бургас Димитър Николов. Както е известно голяма част от живота на родения във Видин актьор, е преминал в морския град и е бил посветен на бургаската опера.

"Израсъл съм в Бургас от най-млада възраст и се смятам за бургазлия, защото бях там, докато стана студент", казваше той.

Свързани статии
840 туроператори и агенти кандидатваха за помощ от 10 млн. лв. Туроператори искат 155 млн. лв. от държавата, за да спасят бранша Марияна Николова вдига завесата: 3,8 млн. туристи са пренощували у нас през 2020 Ново арт място вдъхва живот в Бургас Ето кои туроператори ще могат да кандидатстват за помощта от 10 млн. лв. С "Хубавата Елена" бяха закрити официално Бургаските музикални празници "Емил Чакъров" Десетки бургазлии станаха част от най-новия български игрален филм (Снимки) Туроператорите на протест въпреки обещаните милиони от Борисов Правителството отпуска 10 млн. евро за туроператорите Туроператори могат да кандидатстват за държавна субсидия
Тагове
актьор опера театър вълчо карамашев култура
Коментари

Още от последните новини