Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас

Почина Вълчо Камарашев, актьорът посветил голяма част от живота си на Бургас - E-Burgas.com

Големият български актьор Вълчо Камарашев е починал на 82-годишна възраст. Това съобщи в профила си във фейсбук лично кметът на община Бургас Димитър Николов. Както е известно голяма част от живота на родения във Видин актьор, е преминал в морския град и е бил посветен на бургаската опера.

"Израсъл съм в Бургас от най-млада възраст и се смятам за бургазлия, защото бях там, докато стана студент", казваше той.

Свързани статии
Туроператори отново излизат на протест Комедията „Тя, той и още двама-трима” ще се играе в Бургас на 15 октомври Спират част от помощите за туроператорите Отлагат спектакли в операта заради заразени с ковид музиканти Бургас и Пловдив ще си сътрудничат с културни мероприятия Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас Ясен е начинът на отпускане на помощите на туроператорите Най-големите дейци на културата в Бургас бяха отличени Туристическият бранш очаква от началото на май да започнат груповите пътувания Министерството на туризма дава още 8,8 млн.лв. на туроператори
Тагове
актьор опера театър вълчо карамашев култура
Коментари

Още от последните новини