Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК

Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК - E-Burgas.com

Младежкият театър "Николай Бинев" от София ще представи спектакъла "Bai Ganyo" под режисурата на Петър Кауков. На 1 юни от 19.00 часа в Културен дом НХК.

Пиесата стъпва върху забележителния текст на Георги Данаилов, по мотиви на едноименното произведение на Алеко Константинов.

Сценограф и костюмограф на проекта "Bai Ganyo" е Елица Георгиева, а музикалното оформление е дело на режисьора Петър Кауков и на Стойо Попов. В спектакъла участват талантливите актьори от трупата на Младежки театър "Николай Бинев", но и гост-актьори, които заедно създават един прекрасен екип, който гарантира, че зрителите в Бургас ще имат възможността да преживеят по нов начин историята на вечния български герой, който си е все така тук - около нас, а и много често - сякаш в самите нас.

В ролята на Ганьо Балкански майсторски се превъплъщава Николай Урумов, за когото този персонаж не е непознат, тъй като "двамата" вече са се срещали, както на театралната сцена, така и на екрана. В ролята на Алеко Константинов зрителите ще видят младия актьор Георги Гоцин. Спектакъл, в който ще разпознаете много от чертите на съвременните ни политици и балкански нрави, ще се посмеете от сърце и ще си тръгнете с размисъл.

Билети се продават на каса „Часовника“.

Свързани статии
Деян Донков влиза в ролята на убиеца Вено в моноспектакъла "Камбаната" на 15 декември в Бургас Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември Уникални гост-солисти идват в Бургас за "Севилският бръснар" Комедията "Игра за двама" ще се играе в Бургас на 12 юли Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта Не пропускайте днес "Кафе с претенция" „Арт ателие” и Театър Българска армия представят спектакъла „Кафе с претенция” в Бургас Турне на „Тук и сега“ в Бургас през март 2022г. Камен Донев отново влиза в ролята на Сирано дьо Бержерак в Бургас
Тагове
театър
Коментари

Още от последните новини