Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември

Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември - E-Burgas.com

Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев и Димитър Захариев поставят на сцената вечната тема за отношенията между жените и мъжете

Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров ще гостуват в Културен дом НХК в Бургас на 3 септември с хитовата комедия „Отчаяни съпрузи“.  

Пиесата поставя фокус върху вечната тема за отношенията между жените и мъжете и комичните ситуации, в които изпада силният пол, особено когато трябва да наваксва.

Сюжетът става много бързо разпознаваем от публиката, тъй като актьорите използват собствените си имена. Бойко току-що е зарязан от гаджето си с писмо. В отчаяния си опит да си я върне той разчита на съветите на приятелите си - Явор, който е в 10-годишна връзка, и Даниел, тъкмо намерил нова приятелка.

Размислите за жените, до които стигат тримата, не могат да оставят публиката безразлична, тъй като през тях е минавал всеки. Френската комедия е адаптирана към българската реалност и към самите актьори, което я прави още по-близка до публиката. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Димитър Захариев.

Режисьорът Васил Дуев-Тайг успява да съчетае изключително успешно класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време.

Неслучайно „Отчаяни съпрузи“ е една от най-гледаните театрални комедии през последната година с над 60 изиграни представления в страната и чужбина пред близо 30 000 души публика.

БИЛЕТИ:

Eventim

Grabo

Свързани статии
Деян Донков влиза в ролята на убиеца Вено в моноспектакъла "Камбаната" на 15 декември в Бургас Уникални гост-солисти идват в Бургас за "Севилският бръснар" Комедията "Игра за двама" ще се играе в Бургас на 12 юли Представят разтърсващ моноспектакъл в бургаския куклен театър Големият пищен спектакъл "Чаплин" разказва историята на малкия човек Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта Не пропускайте днес "Кафе с претенция" „Арт ателие” и Театър Българска армия представят спектакъла „Кафе с претенция” в Бургас
Тагове
представление театър
Коментари

Още от последните новини