Пешеходна обиколка показва на туристите Бургас отвисоко

Пешеходна обиколка показва на туристите Бургас отвисоко - E-Burgas.com

Колко добре познавате Бургас? Дори и да сте обикаляли доста из града, пригответе се да го видите от един непознат ъгъл!

Югоизточен съюз на екскурзоводите "Ваня Райкова - Бургас" се включва в програмата на Дни на цветята с интересна инициатива: „Бургас отвисоко“! Освен интересни и любопитни факти за знакови забележителности и места, пешеходната обиколка на града ще предложи и посещение на покрива на х-л "България" и панорамната тераса на Конгресния център. Наистина Бургас отвисоко!

На 8 и 9 май, от 11:00 часа, специален гид ще очаква желаещите пред х-л "България", откъдето тръгва и турът. Местата са ограничени, затова е добре да заявите своето желание на тел: 0878 183 185.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
бургас атракция
Коментари

Още от последните новини