Първокласник е бил 5 дни в кома след побой

Първокласник е бил 5 дни в кома след побой - E-Burgas.com
Архив Монитор

Пет дни първокласникът Зоран е бил в кома след побой в училището в с. Бреница, стана ясно от репортаж по bTV. Родители на малки ученици са притеснени за децата си. Искат да се спазва правилото децата не трябва да бъдат пускани навън, докато не е дошъл родител да ги вземат. От прокуратурата заявиха, че е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

След занятия Зоран отива до тоалетната, но неволно влиза в женската, където е била девойка от 7-и клас. Тя удря малкия в корема и гърдите и той пада и си гълта езика. Лелята на Зоран му извадила езика, дошлата след 20-ина минути линейка го откарва в болницата в Кнежа.

Сега детето се възстановява в плевенска болница, вече е извън интензивно отделение. Още не може да говори, но си движи ръцете и краката, каза бабата на момчето. Като пристигнахме да си вземем децата след занималня, Зоран имаше пяна и беше припаднал, каза една от майките, отишли да си вземат първокласниците.

В студиото беше омбудсманът Диана Ковачева. Продължителната изолация заради пандемията повиши агресията в училищата. Ще направим проверка за този случай. Необходими са психолози в училищата, оставането на деца без надзор е проблем. Превантино трябва да се работи с агресивните деца. У нас нямаме закон за детско правосъдие, което е проблем от години, коментира Диана Ковачева.

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб В УМБАЛ Бургас спасиха дете, живяло с монета в хранопровода месец и половина (Снимки) Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Младеж отиде на гости при приятел в Камено и му изби зъбите Жестокост! Пребиха и запалиха с бензин мъж във Видин
Тагове
побой дете
Коментари