Жестокост! Пребиха и запалиха с бензин мъж във Видин

Жестокост! Пребиха и запалиха с бензин мъж във Видин - E-Burgas.com

След побой 43-годишен мъж е полят с бензин и възпламенен с цигара. Жестокият случай е от Видин, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за възникнал побой в частен дом във Видин е подаден вчера в 18:56 часа на тел.112. Пристигналите на място полицейски служители открили лежащ на пода 43-годишен мъж със следи от изгаряния по тялото, като било установено, че е бил полят с бензин и възпламенен с цигара.

Пострадалият е транспортиран във видинската болница с изгаряния по лицето и тялото, с временна опасност за живота, предаде dnes.bg.

За престъпното деяние в полицейския арест е задържан 23-годишен видинчанин. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Създават спецзвено за престъпления срещу животните и природата Отново насилие над медик: Пациент удари медицинска сестра докато му помага Държавна агенция за закрила на детето се самосезира по случай с насилие между деца Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Младеж отиде на гости при приятел в Камено и му изби зъбите
Тагове
побой насилие
Коментари

Още от последните новини