Отменят новогодишния празничен концерт в Созопол

Отменят новогодишния празничен концерт в Созопол - E-Burgas.com

Заради пандемията от община Созопол отменят традиционния новогодишен празничен концерт. Съгласно заповед на Министъра на здравеопазването, с цел избягване на масови събирания, дори и на открито, новогодишната празнична програма на пл.„Хан Крум“ се отменя.

"Желаем Ви приятно посрещане на Новата 2021 година, отдайте се на семеен уют и споделете моментите с най-близките си, за да успеем заедно да опазим живота и здравето на всички ни. Нека 2021 година донесе здраве, щастие и спокойствие във всеки дом! Вярваме, че предстоят по-добри времена и всички отново ще празнуваме заедно!", пожелават от администрацията.

Свързани статии
Община Созопол дава 500 лв. за идеен проект за паметник на Левски Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) Румен Радев в Созопол: България няма време за пилеене, за да организира избори след избори Румен Радев идва на празника на Созопол В Созопол напомниха на земеделците, че е сезонът на пожарите В Созопол организираха плувен маратон 22 години битка: Контейнерите с опасни отпадъци край Атия са вече в историята Дамите от "Ретро Бургас" готвят поздрав за бургазлии Продължават проверките на Алепу Кметът на Созопол в серия от приемни дни в общината
Тагове
созопол концерт
Коментари

Още от последните новини