Отлична новина за айтозлии, общината се сдоби със сертификат по БДС

Отлична новина за айтозлии, общината се сдоби със сертификат по БДС - E-Burgas.com

Новата година започна с отлична новина за Община Айтос. Общинската администрация получи международно признат СЕРТИФИКАТ № 21842 SI - документът, който след провеждането на годишен надзор, потвърждава, че системата на управление на Община Айтос отговаря на изискванията на БДС EN/IEC 27001:2017.

Обхватът на сертификация включва административно, правно, техническо и информационно обслужване на физически и юридически лица, съгласно Декларация за приложимост Версия 1/ 01.08. 2021 г.

Свързани статии
Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход 10 от 10 за айтоската танцова школа "Тиара" в Сандански (Снимки) И Айтос започва битката с комарите В Айтос гласуват бюджета на 19 април Две титли и шест медала за айтоските борци на международен турнир в Лозница Община Айтос връчи почетен плакет на Мадлен Радуканова Ето го полицаят Матей от ромската махала в Айтос, който познава всички по име МРРБ получи проекта за двете кръгови в Айтос, започва да търси финансиране Емилия Тончева: Айтоският зоопарк може да се превърне в биопарк, уникален у нас
Тагове
айтос
Коментари

Още от последните новини