Отбелязваме Цветница в неделя със специални инструкции в бургаските храмове

Отбелязваме Цветница в неделя със специални инструкции в бургаските храмове - E-Burgas.com

Специална е организацията и за раздаването на пенсиите от 7 април

На заседанието на Общинския щаб днес бяха набелязани засилени мерки по отношение на предстоящия голям църковен празник Цветница в неделя.

Утре предстои среща с Архиерейското наместничество за обсъждане на съвместния контрол при допускане в православните храмове, както и за дезинфекционните дейности, които трябва да се извършват през целия ден. Органите на реда ще следят за неправомерно струпване на хора.

Подробни инструкции ще бъдат представени на вниманието на представителите и на останалите вероизповедания в Бургас.

Междувременно щабът взе решение и за извънредни дезинфекции в пощенските клонове, тъй като от 7 април започва изплащането на пенсии.

В дните на получаване ще се извършват обработки през два часа. Външни екипи ще бъдат на място, за да следят за спазването на дистанция и ще дезинфектират дръжките на входните врати постоянно през целия работен ден.

Свързани статии
Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Първият Коледен бал с маски в Бургас!
Тагове
бургас цветница храм дезинфекция пенсии
Коментари

Още от последните новини