Зелената зона за паркиране в Бургас става целогодишна

Зелената зона за паркиране в Бургас става целогодишна - E-Burgas.com

Общинският съвет в Бургас прие предложението зелената зона за платено паркиране да стане целогодишна, със зимно и лятно работно време. Докладната записка беше гласувана след кратък дебат. Идеята е продиктувана от живеещите в к-с „Лазур“. Лятното работно време се запазва, както е до момента, а зимното ще започва след края на септември и ще функционира като това на синята зона – от понеделник до петък от 9.00 ч. до 19.00ч. 

Местния парламент прие и въвеждането на по-строги правила за движението с електрически тротинетки в града. Едно от тях е ограничаване на ползването им от деца до 13 години. За контрола ще отговарят операторите, които предоставят превозните средства.

Свързани статии
От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен Синята и зелена зона в Бургас вече могат да се плащат и по вайбър Има ли справедлив и ефективен контрол на паркирането в Поморие? Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки) И Созопол актуализира цените на платеното паркиране за лятото Официално: Зелена зона ще решава проблема с паркирането в "Лазур" от май 2022 година В Созопол въвеждат нова електронна услуга, ето как ще работи Ето как ще работят зоните за платено паркиране в празничните дни Увеличават обхвата на синята зона в Бургас, ето къде ще бъде платено паркирането Функционират ли достатъчно ефективно паркоместата за инвалиди в Бургас? Ето жалбата на Иван Димитров
Тагове
Зелена зона паркиране
Коментари

Още от последните новини